Pečeňový syr
Jeden kus cca. 250 g
Tradičné zabíjačkové špeciality robíme podľa starých receptúr, kde do výrobkov patria len poctivé suroviny a šikovná ručná práca našich mäsiarov. Nič viac do nich totiž netreba.
Tradičné zabíjačkové špeciality robíme podľa starých receptúr, kde do výrobkov patria len poctivé suroviny a šikovná ručná práca našich mäsiarov. Nič viac do nich totiž netreba.
Varený mäsový výrobok.
Zloženie: bravčová pečeň 54%, bravčove mäso 41%, bravčová slanina, zemiakový škrob, morská soľ, cibuľa smažená (cibuľa, rastlinný olej, pšeničná múka), zmes koreníny. Plnené v nejedlom obale.
Skladujte pri teplote od 0°C do +4°C. Po otvorení obalu spotrebujte do 24 hodín pri dodržaní skladovacích podmienok.
Krajina pôvodu základnej mäsovej zložky: Slovensko. Výživové údaje na 100 g Energia 1394 kJ / 337 kcal Tuky 31,2 g z toho nasýtené mastné kyseliny 12,6 g Sacharidy 12 g z toho cukry 0,6 g Bielkoviny 12,9 g Soľ 1,3 g
Hmotnosť | 1000 g |
---|---|
Gramáž | 1000g, 250g |