fbpx
Ňaňova jelenia saláma, v celku

Ňaňova jelenia saláma, v celku

Celá saláma cca. 500-600 g

Pri výrobe salám používame mäso bez akejkoľvek predošlej úpravy, ako sú napríklad dofarbovanie a nastrekovanie, ktoré je vo veľkovýrobách časté. V našich výrobkoch je len vysoký podiel mäsa z našej farmy a mäso od okolitých farmárov zo Slovenska.

Počet
Katalógové číslo: - Kategórie: ,

Trvanlivý tepelne neopracovaný mäsový výrobok, údeny.
Zloženie: jelenie mäso 53%, bravčové mäso 33%, bravčová slanina 9%, príradné koreniny, morská soľ, cesnak. Plnené v jedlom bravčovom čreve.
Skladujte pri teplote od 0°C do +12°C. Po otvorení originálneho obalu spotrebujte do 96 hodín pri dodržaní skladovacích podmienok.
Krajina pôvodu základnej mäsovej zložky: Slovensko. Výživové údaje na 100 g: Energia 1621 kJ / 387 kcal, Tuky 32 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 9.9 g, Sacharidy 3.5 g, z toho cukry 1.1 g, Bielkoviny 21 g, Soľ 1.8

Gramáž salámy

1000g, 500g

0

TOP